Weerbericht:
Perioden met zon, vandaag nog een enkele bui
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Man onder invloed van drugs in auto Middelburg

Toegevoegd: 14-04-2020, 11.50 uur
Man onder invloed van drugs in auto Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Politieagenten hebben maandag in Middelburg een automobilist betrapt die onder invloed van drugs reed. Hij had ook drugs bij zich.

De automobilist, een 31-jarige Vlissinger, werd maandag gecontroleerd bij de Meanderlaan. Bij de controle werd bij de man in het voertuig een gebruikershoeveelheid heroïne en hasj aangetroffen. De politie vermoedde dat de man onder invloed van drugs reed en nam daarom een speekseltest af. Hieruit kwam naar voren dat de man inderdaad drugs had gebruikt.

Bij de man is een bloedproef afgenomen zodat het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) kan bepalen hoeveel de man precies had gebruikt. De man kreeg van de agenten een algeheel rijverbod opgelegd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Karl (14-4-2020 om 14:37)
Wat een idioot, gooi hem maar mooi bij die anderen in torentijd.