Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw bekneld bij aanrijding in Schoondijke

Toegevoegd: 20-12-2006, 16.26 uur
Door: Roland de Jong

SCHOONDIJKE - Bij een aanrijding in Schoondijke is in de nacht van dinsdag op woensdag een vrouw bekneld komen te zitten.

Rond kwart over drie reed een 26-jarige automobiliste uit Eeklo vanuit de richting Oostburg over de Lange Heerenstraat in het dorp. Plotseling verloor ze de controle over het stuur en belande ze in de berm.

De auto ramde een boom en kwam op zijn zijkant in een greppel terecht. De vrouw kwam bekneld te zitten maar liep wonder boven wonder geen letsel op. De brandweer heeft het slachtoffer uit de auto gehaald.

Een blaastest wees uit dat de vrouw meer dan vier keer de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Haar rijbewijs werd ingenomen.

De auto raakte zwaar beschadigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren