Weerbericht:
Enkele buien en eerst vrij veel wind. Morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser geschept door auto Nieuw- en Sint Joosland

Toegevoegd: 17-04-2020, 17.52 uur
Door: Roland de Jong

NIEUW- EN SINT JOOSLAND - Een fietser is vanmiddag geschept op een oversteekplaats op de Steenbakkerijweg bij Nieuw- en Sint Joosland.


Het ongeluk tussen Middelburg en Nieuw- en Sint Joosland gebeurde rond 16.45 uur vlakbij de kruising Nieuwlandseweg - Zaagmolendijk. Een automobiliste kwam hier met haar personenauto in botsing met een jongeman op de fiets. De fietser kwam ten val en de ambulancedienst heeft zich over hem ontfermd. Vervoer naar het ziekenhuis bleek echter niet nodig.

Een politieagente heeft de auto weggezet. De vrouw is door een bekende opgehaald. De fietser kon na onderzoek zijn weg vervolgen.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren