Weerbericht:
Vannacht en vanochtend plaatselijk mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde in woning Boomdijk Hansweert

Toegevoegd: 18-04-2020, 10.56 uur - Update: 18-04-2020, 11.40 uur
Door: Manfred Berrevoets

HANSWEERT - De hulpdiensten, waaronder ook een traumahelikopter, zijn zaterdagmorgen ingezet nadat was gemeld dat zich in een woning in Hansweert een gewond persoon bevond.


Even na 10.00 uur vond het voorval plaats in een woning aan de Boomdijk. Volgens de politie heeft de bewoner vermoedelijk zichzelf verwond. Naast een ambulance is ook de traumahelikopter uit Rotterdam ter plekke gekomen. Deze landde bij de Binnenhaven. Er werden ook meerdere politie-eenheden ingezet.

Het slachtoffer is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over zijn toestand is verder niks bekend. De politie laat weten het incident verder te onderzoeken.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren