Weerbericht:
Zware windstoten. Regen, later buien. Vrijdag afnemende wind
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 65 km

Schade bij kop-staart botsing Vlissingen

Toegevoegd: 24-04-2020, 17.10 uur
Bergingsbedrijf Kuzee heeft één van de voertuigen weggesleept. Bergingsbedrijf Kuzee heeft één van de voertuigen weggesleept. Bergingsbedrijf Kuzee heeft één van de voertuigen weggesleept.
Bergingsbedrijf Kuzee heeft één van de voertuigen weggesleept.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Tim Koster

VLISSINGEN - Bij een kop-staart botsing tussen twee personenauto's in Vlissingen is vrijdagmiddag flink wat schade ontstaan.


Het ongeluk gebeurde rond 15.50 uur op de Burgemeester van Woelderenlaan ter hoogte van de verkeerslichten met de President Rooseveltlaan. Door nog onbekende oorzaak botste één van de betrokkenen met zijn voertuig op zijn voorganger. De politie is ter plaatse gekomen om van de betrokkenen een verklaring op te nemen. De betrokkenen hebben ter plaatse hun schadeformulieren ingevuld.

Bergingsbedrijf Kuzee is ter plekke gekomen om één van de voertuigen weg te slepen. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren