Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto over de kop in Yerseke, geen letsel

Toegevoegd: 22-12-2006, 01.32 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

YERSEKE - In Yerseke is donderdagavond een auto over de kop gevlogen.

Even voor half twaalf reed een automobiliste met haar personenauto over de Schipperstraat toen zij door nog onbekende oorzaak tegen een muurtje reed.

Na de klap ramde de auto een lantaarnpaal. Vervolgens vloog de auto over de kop. De personenauto kwam op zijn kop tot stilstand, midden op hetwegdek.

Volgens de eerste melding was er mogelijk sprake van een beknelling, maar toen de hulpdiensten arriveerden bleek hier van geen sprake te zijn. De inzittende van de auto raakte niet gewond.

De gealarmeerde brandweerlieden hebben ter plaatse nog wel geholpen bij het bergen van de auto. Samen met de politie en de berger is de auto weer overeind gezet.

De brandweer heeft ook geholpen bij het repareren van de lantaarnpaal, welke door de botsing in twee stukken was gebroken.

De auto is weggesleept door een bergingsbedrijf.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren