Weerbericht:
Wolkenvelden, af en toe (mot)regen, lokaal mist. Morgen in de zuidhelft zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Rijbewijs bestuurder ongeval Grijpskerke ingenomen

Toegevoegd: 25-05-2020, 12.08 uur
De man reed volgens de politie vermoedelijk onder invloed.
De man reed volgens de politie vermoedelijk onder invloed.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

GRIJPSKERKE - Het rijbewijs van de bestuurder die vanochtend bij Grijpskerke een eenzijdig ongeluk had op de Hondegemsweg is door de politie ingenomen.


De 21-jarige Middelburger raakte rond 06.50 uur met zijn Renault Clio van de weg. Via de bosjes en enkele boompjes belandde hij via het vrijliggende fietspad in een sloot. Het voertuig ketste vanzelf terug en kwam op het fietspad tot stilstand. Ambulancemedewerkers hebben de man onderzocht maar hij bleek niet gewond te zijn geraakt. 

Volgens een woordvoerder van de politie werd de man aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed. Hij is inmiddels weer in vrijheid gesteld maar moet het wel zonder rijbewijs doen. Dit is namelijk ingevorderd. Zijn auto moet bovendien eerst gekeurd worden door de RDW voordat deze weer mag deelnemen aan het verkeer.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (26-5-2020 om 07:07)
s,morgens om 6,50 uur dronken met je auto in de sloot gereden als 21 jarige kerel besef je nu wel wat je overkomen is rijbewijs kwijt auto in de kreukels dus veel schade wie gaat dat nu betalen en ik hoop dat je een grote boete krijg kerel gaat je leven toch veranderen denk eens aan je toekomst wat zeer belangrijk is gezien je leeftijd,
ton (25-5-2020 om 18:59)
Afgekeurd, kapotte koplamp
Leo (25-5-2020 om 13:06)
ik vermoed dat de auto de APK niet eens meer gaat meemaken...
A. P. (25-5-2020 om 12:32)
Denk je dat de RDW z'n auto goed gaat keuren?