Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Motorrijder omgekomen bij ongeluk N256 Kats

Toegevoegd: 02-06-2020, 20.59 uur - Update: 02-06-2020, 22.35 uur
Foto 10 van 24

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lezer (3-6-2020 om 11:35)
Lieve mensen niet te snel oordelen over rijbewijzen afpakken etc. Wanneer u er niet bij geweest bent of bepaalde groepen (motorrijders, wielrenners etc niet mag). Het is zeer triest dat de motorrijder is omgekomen tijdens een waarschijnlijk mooi motortochtje even toeren na een warme zomerse dag. En stel dat u na uw reactie te horen krijgt dat het een bekende is. Hoe reageert u dan, zoals in de reactie? , durft u dan de familie onder ogen te komen en excuses te maken van uw reactie? Dan wens ik succes. Of durft u nu een reactie te plaatsen met uw oprechte excuses . Voor nu wens ik de naasten van de jongeman en alle betrokkenen veel sterkste
Vale46 (3-6-2020 om 10:52)
Heel veel sterkte voor de nabestaanden , En de Fam van de bestuurder.. R I P Sommige dingen gebeuren gewoon Ineens !
Joris (3-6-2020 om 09:56)
Niks onwelwording, net bericht binnen dat bestuurder van busje bezopen was. Geen ongeluk dus maar gewoon 'dood door schuld'. Doen we met een taakstrafje af en we zuipen weer verder.
walchers meisje (3-6-2020 om 09:53)
Weer die vooroordelen. Er was alcohol in het spel. Dieptriest. Sterkte voor de nabestaanden>
Dan Kersten (3-6-2020 om 08:16)
Heel veel sterkte voor de nabestaanden! Het ongeluk heeft niets te maken met de weg op zich. Wordt prima onderhouden door de Provincie. Het zijn meestentijds door onoplettendheid én andere acties, zoal bellen, app'en etc. En dan voor de duidelijkheid en al menig maal gemeld: Het was op de DELTAWEG en NIET op de EERSTE DELTAWEG. De 1e Deltaweg is n.l. de parallel weg!! Alwaar ik bewoner ben.
Peter (3-6-2020 om 07:22)
Haha het was sarcastisch, veel reacties bij dit soort nieuwsberichten zijn namelijk altijd zo lekker kort door de bocht. Alsof een rijbewijs afpakken, hoge boetes uitdelen en alles maar “hufterproof maken” de oplossing is.... Het begint bij jouzelf, eigen verantwoording enzo. En mijn rijbewijs afpakken omdat ik iets “vind”??? Dream on!! Zet jezelf niet zo voor paal joh.. Daar heeft het OM toch helemaal geen tijd voor! Ze zien je al aankomen met zo’n verhaal, wat denk je? Dat die mensen die bij het OM werken dom zijn ofzo haha!
Cookie-instellingen beheren