Weerbericht:
Van tijd tot tijd onweersbuien. Morgenmiddag veel regen
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Onderzoek geweldsincident Oostburg in volle gang

Toegevoegd: 05-06-2020, 09.53 uur
Door: Roland de Jong

OOSTBURG - Het sporenonderzoek in Oostburg naar het geweldsincident vanochtend vroeg is in volle gang.


Vanuit een woning op de hoek van de Paulus Potterstraat en de Jan Steenstraat werd rond 06.15 uur melding gemaakt over een gewonde man. Na de melding werden twee ambulances en een traumahelikopter opgeroepen. De helikopter kwam uiteindelijk niet ter plekke. De gewonde is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De politie meldt dat twee mannen zijn aangehouden als verdachte. Personalia van de betrokkenen zijn nog niet vrijgegeven.

De politie probeert momenteel uit te zoeken wat zich precies in de woning heeft afgespeeld. Eerder werd al duidelijk dat er mogelijk sprake was van een steekpartij maar of er daadwerkelijk gestoken is en zo ja, waarmee, is nog niet duidelijk. De afdeling Forensische Opsporing van de politie is momenteel bezig met sporenonderzoek bij de woning. Ook zal onderzoek worden gedaan rond de witte Mercedes die even verderop in de Zandstraat staat. Volgens omwonenden hoort de auto bij iemand die in het huis woont waarin het geweldsincident plaatsvond.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren