Weerbericht:
Af en toe zon, langs de westkust kans op een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Gaslek bij werkzaamheden Zoutelande

Toegevoegd: 10-07-2020, 12.50 uur
DNWG heeft het incident verder afgehandeld.
DNWG heeft het incident verder afgehandeld.
© Foto: Jordan Pinas
Door: Roland de Jong

ZOUTELANDE - Tijdens graafwerkzaamheden in Zoutelande is vrijdagochtend een gaslek ontstaan. DNWG is ter plekke gekomen om het lek te dichten.


Het incident aan de Duinweg werd rond 09.40 uur gemeld. Hierop werd in eerste instantie de blusploeg van Zoutelande opgeroepen. Enkele minuten later werd de ploeg van Koudekerke gealarmeerd en uiteindelijk volgde kort na 09.45 uur een oproep voor de blusploeg van Westkapelle. Die heeft het incident uiteindelijk afgehandeld.

Nadat DNWG ter plekke was gekomen, heeft de brandweer het incident overgedragen. Voor zover bekend heeft het lek niet gezorgd voor een grote onderbreking van de gastoevoer naar aansluitingen in de buurt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750