Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 7 km

Melding gaslucht Hugo de Grootlaan Middelburg

Toegevoegd: 13-03-2024, 21.10 uur
De brandweer deed ter plekke metingen. De brandweer deed ter plekke metingen.
De brandweer deed ter plekke metingen.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De brandweervrijwilligers van de Middelburgse post Rooseveltlaan zijn woensdagavond uitgerukt nadat melding was gemaakt van een gaslucht.


De gaslucht was geroken in een rijtjeshuis aan het speelveld bij de Hugo de Grootlaan in Middelburg. Nadat de brandweer rond 18.00 uur was gewaarschuwd, werd een blusploeg met spoed op pad gestuurd om metingen te doen.

Volgens de brandweer leverden de metingen niets op. Er werden geen verhoogde waardes gemeten. Zodoende konden de brandweerlieden al snel weer terugkeren naar de kazerne.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Willem (14-3-2024 om 14:13)
In Amerika was ooit een knoflookfestival en het vliegtuig dat daar overheen vloog maakte melding van een ongekende gaslucht, gezien de vele meldingen de laatste tijd vraag ik me af of de mensen hun kookgewoonten niet moeten veranderen?
Cookie-instellingen beheren