Weerbericht:
Van het zuidwesten uit regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto te water Vlissingen, één slachtoffer

Toegevoegd: 13-07-2020, 00.08 uur
Rond 23.40 uur werd er alarm geslagen voor het incident aan de Eerste Binnenhaven.
Rond 23.40 uur werd er alarm geslagen voor het incident aan de Eerste Binnenhaven.
© Foto: Roland de Jong
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De hulpdiensten zijn zondagavond groots uitgerukt voor een melding van een voertuig te water in Vlissingen. Er is één persoon uit het water gehaald.


Rond 23.40 uur werd er alarm geslagen voor het incident aan de Eerste Binnenhaven. Naast twee ambulances is er ook een traumahelikopter ter plaatse gekomen. De brandweer is eveneens met meerdere voertuigen ingezet, waaronder duikers.

Volgens de Veiligheidsregio ligt er inderdaad een personenauto in het water. Brandweerduikers hebben het voertuig gelokaliseerd. Er is één persoon in het voertuig gevonden welke aan de kant is gebracht. Duikers zijn voor een tweede keer in het voertuig gaan zoeken om er zeker van te zijn of er niet meerdere personen in het voertuig zaten, dit bleek niet het geval te zijn. De auto zal uit het water worden getakeld. Het slachtoffer is naar een ziekenhuis gebracht. Over zijn toestand is verder niks bekend gemaakt.

Ook de KNRM is ter plaatse om te assisteren. Het scheepvaartverkeer was tot 01.00 uur volledig stilgelegd, hierna is een deel weer opgestart. De politie laat weten een onderzoek in te stellen naar de toedracht van het incident. Er zijn verkeersspecialisten, rechercheurs, en technisch rechercheurs opgeroepen.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren