Weerbericht:
Zwaar bewolkt en enkele buien. Dinsdag regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist gewond na botsing tegen boom Zaamslag

Toegevoegd: 26-07-2020, 09.58 uur
Door: Tim Koster

ZAAMSLAG - Een automobilist is zondagmorgen gewond geraakt nadat hij in Zaamslag met zijn personenauto tegen een boom is gebotst. De gewonde is met spoed naar het ziekenhuis overgebracht.


De automobilist reed rond 07.40 uur over de Drie Gezustersdijk tussen Vogelwaarde en Zaamslag toen hij de macht over het stuur verloor en tegen een boom botste. Het voertuig kwam na de klap een goede 10 meter verder tot stilstand. De hulpdiensten waaronder de brandweer van Vogelwaarde en de ambulancedienst kwamen met spoed ter plekke.

Nadat de brandweer de deur van de bestuurder verwijderd had is de gewonde in de ambulance behandeld. Na behandeling ter plekke is het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. Over de aard van zijn verwondingen is niets bekend. De Drie Gezustersdijk was ten tijde van het ongeluk gesperd voor het verkeer.

Bergingsbedrijf Kuzee is ter plekke gekomen om het zwaar beschadigde voertuig weg te takelen.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (27-7-2020 om 00:06)
Aan een aantal reageerders; vermoedelijk zijn jullie dus zelf bezig achter het stuur met de smartphone en kun je daarom mijn commentaar niet verdragen. Kijk eens om je heen; hoeveel mensen (als je er op let) zijn bezig achter het stuur met de telefoon? Dat zijn er echt belachelijk veel! De hoeveelheid ongelukken wat we hier lezen (dagelijks) van auto's die "zomaar" ineens allemaal naast de weg belanden, gaat er dan bij jullie niet een lampje branden? Ik weet zeker dat wanneer er ooit een technische blokkade mogelijk zou zijn van de smartphone achter het stuur dat we dan ineens voor een heel groot gedeelte van al deze vreemde ongelukken verlost zijn. Blijft nog over drank en drugs en werkelijk een enkeling die onwel wordt.
Joris (26-7-2020 om 23:01)
@Peter: Er zijn meer automerken en types waarvan je er op iedere straathoek een ziet maar die zijn niet zo vaak bij incidenten betrokken. Er zijn zelfs lijstjes van met wel type en merk er vaker schade gereden wordt. En het gaat niet over BMW, ongetwijfeld het merk waarmee u rondrijd. Er staat er wel een op de foto's bij dit artikel, 'toevallig' als eerste ter plaatse of de andere deelnemer van de hier gehouden straatrace? De weg is kaarsrecht dus zonder extreme snelheid, drank, drugs of smartphone-afleiding zie ik geen reden om hier te crashen.
Terneuzenaar (26-7-2020 om 19:31)
@anti gsm, terwijl AntiGSM vast zelf via zijn GSM reageert.. ik vind het ook storend om bij ieder bericht over telefoons te praten, is men de navigatie reclame nooit vergeten ‘hier rechts afslaan’
King (26-7-2020 om 18:51)
Antigsm u bent zeer vermoeiend
@anti gsm (26-7-2020 om 14:35)
Heb je nu echt verder nooit iets te zagen als over gsm gebruik onder het rijden, was je er toevallig bij???
AntiGSM (26-7-2020 om 13:09)
En in de polder kun je ongestoord op je telefoon bezig zijn, niemand die het ziet of controleert! Weer op een rechte weg....
Cookie-instellingen beheren