Weerbericht:
Vannacht regen, overdag op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist gewond na botsing tegen boom Zaamslag

Toegevoegd: 26-07-2020, 09.58 uur
Door: Tim Koster

ZAAMSLAG - Een automobilist is zondagmorgen gewond geraakt nadat hij in Zaamslag met zijn personenauto tegen een boom is gebotst. De gewonde is met spoed naar het ziekenhuis overgebracht.


De automobilist reed rond 07.40 uur over de Drie Gezustersdijk tussen Vogelwaarde en Zaamslag toen hij de macht over het stuur verloor en tegen een boom botste. Het voertuig kwam na de klap een goede 10 meter verder tot stilstand. De hulpdiensten waaronder de brandweer van Vogelwaarde en de ambulancedienst kwamen met spoed ter plekke.

Nadat de brandweer de deur van de bestuurder verwijderd had is de gewonde in de ambulance behandeld. Na behandeling ter plekke is het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. Over de aard van zijn verwondingen is niets bekend. De Drie Gezustersdijk was ten tijde van het ongeluk gesperd voor het verkeer.

Bergingsbedrijf Kuzee is ter plekke gekomen om het zwaar beschadigde voertuig weg te takelen.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (26-7-2020 om 11:36)
Jahoor Joris, vw’tjes worden gewoon veel verkocht; omdat ze relatief goedkoop zijn in aanschaf, onderhoud en belasting en best degelijk zijn. Honda civics zie ik zelden betrokken bij ongelukken.... Als het een BMW was geweest had je hetzelfde gezegd maar dan over BMW; ook zo’n auto met een “reputatie”.
Menno (26-7-2020 om 11:09)
En dan nog niet te vergeten dat er een vers laagje van die zooi op de weg ligt...... Voor de vrienden op 2 wielen (vooral die met hulp motor) pas op het los liggende split rond Vogelwaarde... En ja het is ook een racebaan voor sommige dat klopt.
Joris (26-7-2020 om 11:07)
VW Golf tegen boom, VW Golf ondersteboven in Middelburg, VW Polo betrokken bij aanrijding in Oost-Souburg, 2e VW Golf gezocht in verband met dodelijke aanrijding met rolstoelgebruikster is Vlissingen. Ben ik de enige die een verband ziet met autotype en risicovol rijgedrag? De Volkswagens uit het lagere segment lijken de nieuwe voorkeursbolide te zijn voor Fast and Furious-imitators nu de Honda Civics schaars worden.
Loes (26-7-2020 om 10:23)
Ga mij niet vertellen dat deze ook onwel is geworden als smoes, de werkelijkheid is dat er veel te hard word gereden op een hobbelde weg en stuiterde en de controle verloren heeft achter het stuur...weer een auto aan gort.