Weerbericht:
Lokaal een mistbank, in het oosten een bui. Overdag buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumahelikopter voor noodsituatie op jacht Veerse Meer

Toegevoegd: 27-07-2020, 12.06 uur
Door: Tim Koster & Roland de Jong

KORTGENE - Diverse hulpverleners zijn vanochtend opgeroepen voor een melding van een medische noodsituatie op een jacht op het Veerse Meer bij Kortgene.


Rond 09.10 uur werd de Rotterdamse traumahelikopter opgeroepen om assistentie te verlenen bij het incident, dat plaatsvond nabij de jachthaven bij De Paardekreek aan de Havenweg. Ook de KNRM-reddingboot Oranje van het station Veere en het first responderteam van de brandweer Kortgene werden opgeroepen. De traumahelikopter landde op een grasveldje aan de Veerdam. Vanaf hier werd het medische personeel van de traumahelikopter per bootje overgebracht naar het incident op het water.

Vanuit Veere werd met behulp van de KNRM-reddingboot Oranje ook een ambulanceteam naar het jacht gevaren. Ondanks de inspanning van alle hulpverleners kwam de hulp voor het slachtoffer helaas te laat. 


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren