Weerbericht:
Meest droog. Maandagavond regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumateam ingezet voor melding Zoutelande

Toegevoegd: 06-08-2020, 08.42 uur
De landing van de helikopter bij het ziekenhuis in Goes.
De landing van de helikopter bij het ziekenhuis in Goes.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

ZOUTELANDE - Een traumateam is woensdagavond geland bij een camping in Zoutelande na een melding van een medische noodsituatie. Hierna vloog men door naar het ziekenhuis in Goes.


De melding van het incident op camping De Meerpaal aan de Werendijkseweg kwam rond 19.30 uur binnen. De Amsterdamse helikopter steeg op en landde rond 20.10 uur op het campingterrein. Zo'n twintig minuten later vertrok de ambulance met patiënt met spoed onder politiebegeleiding naar het Admiraal De Ruyterziekenhuis (ADRZ) in Goes.

De traumahelikopter vloog ook naar Goes en werd daar opgewacht door de brandweer van 's-Gravenpolder. Deze stond stand-by bij zowel het landen als het opstijgen.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren