Weerbericht:
Helder en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Zestig hooibalen in brand bij Oud-Vossemeer

Toegevoegd: 08-08-2020, 10.40 uur
De brandweer is tot diep in de nacht bezig geweest met het blussen van de brand.
De brandweer is tot diep in de nacht bezig geweest met het blussen van de brand.
© Foto: 112Markiezaten.nl
Door: Tim Koster

OUD-VOSSEMEER - De brandweer is vanaf vrijdagavond tot diep in de nacht lange tijd bezig geweest met het blussen van een brand in zestig balen geperst hooi bij Oud-Vossemeer. De brandweer kwam met diverse voertuigen ter plaatse om de brand te bestrijden.


De brand aan de Hollaereweg werd rond 22.40 uur ontdekt. De brandweer van Sint Philipsland kwam ter plaatse met een blusvoertuig. Niet veel later werd ook de brandweer van Sint-Annaland ter plekke gestuurd met een waterwagen. Een loonbedrijf werd ingezet om met een kraan de geperste balen hooi uit elkaar te trekken. Bij de brand kwam flink wat rook vrij. De opgeroepen brandweerkorpsen zijn tot diep in de nacht druk bezig geweest om de balen hooi uit elkaar te trekken en de hooiresten af te blussen.

De eigenaar van de hooibalen is in kennis gesteld over de brand. Bij het blussen van de brand is gebruik gemaakt van water uit een nabijgelegen watergang.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750