Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 11 km

Illegale zwemmers bevuilen kleedhokjes

Toegevoegd: 12-08-2020, 16.50 uur
Illegale zwemmers bevuilen kleedhokjes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

THOLEN - Een groep personen heeft maandagavond illegaal een duik genomen in het zwembad in Tholen. Ze hebben daar ook kleedhokjes bevuild. Dat meldt de politie.


De Thoolse wijkagenten melden dat de groep een hek heeft vernield om het terrein van het zwembad De Spetter aan de Zoekweg op te komen. Eénmaal binnen namen ze een duik in het gemeentelijke zwembad. Ook deden ze hun behoefte in de kleedhokjes. De politie wijst de daders erop dat ze zijn vastgelegd op bewakingsbeelden en roept hen daarom op om zich uit eigen beweging te melden.

In de nacht van zaterdag op zondag werd het openluchtzwembad 'Haestinge' aan de Sportlaan in Sint-Maartensdijk ook al door illegale zwemmers bezocht. De politie trof de personen hier nog wel aan en heeft hun gegevens genoteerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
leo (12-8-2020 om 18:54)
zulke stoere babyś weten niet eens wat een wc is . zet maar met naam en foto in de krant.
VdVonck (12-8-2020 om 18:01)
Dus inbreken cq insluipen wordt tegenwoordig afgedaan met 'namen noteren' Ondertussen maar afvragen waarom iedereen schijt krijgt aan de handhavers. Makkelijk te achterhalen wie het zijn maar nee, ze mogen zich melden. Met andere woorden er zijn géén beelden opgeslagen. Zelfde truc als Opsporing verzocht. Als er beelden zijn worden die getoond, als ze namen weten worden er aanhoudingen verricht. Geen oproep gedaan
brom (12-8-2020 om 17:39)
gewoon hun gezichten op internet zetten. En hen alle schoonmaakkosten en andere kosten laten betalen
Hermen Mulder (12-8-2020 om 17:14)
Als je straks weten wie het zijn, is het dan niet mooi om eens een gierwagen bij hun thuis te legen? Sorry hoor, "Shit happens"
Cookie-instellingen beheren