Weerbericht:
Bewolkt en vrijwel overal droog. Morgen af en toe regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken fietser belandt in sloot Groede

Toegevoegd: 15-08-2020, 09.50 uur
Dronken fietser belandt in sloot Groede
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GROEDE - De politie heeft vannacht bij Groede iemand uit een sloot gehaald die daar in dronken toestand in was gefietst. Voor zover bekend was er geen sprake van letsel.


De persoon was rond 00.30 uur ten val gekomen bij de Zeeweg. Hij was vervolgens in een sloot beland maar kon daar volgens de politie niet meer zelfstandig uitkomen. De brandweer van Breskens werd opgeroepen om te helpen maar nog voordat die ter plekke was, hadden agenten de man al op het droge.

Voor zover bekend raakte de man niet gewond. Hij moest wel een blaastest afleggen en kreeg vervolgens een bekeuring voor openbare dronkenschap. Omdat hij een algeheel rijverbod kreeg mocht hij niet verder fietsen. De man, een toerist, is daarom afgezet bij bekenden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
rechtsongelijkheid/willekeur (15-8-2020 om 18:55)
Dronken probleem toerist krijgt gratis lift. maar goed dat die niet bij dishoek was want daar geven ze al een bekeuring voor een aangebroken blikje bier.
AntiGSM (15-8-2020 om 17:36)
Je zal als automobilist maar zo'n gebakje aanrijden, dan heb je toch een probleem...
een inwoner (15-8-2020 om 14:51)
Hy kreeg nog een taxi ook ?
Michel (15-8-2020 om 12:34)
Beetje overdreven om daar de brandweer voor te laten komen.