Weerbericht:
In het noorden bewolkt, elders opklaringen en enkele (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Schade en letsel bij botsing N59 Nieuwerkerk

Toegevoegd: 15-08-2020, 16.49 uur
Bergingsbedrijf Ista heeft de betrokken voertuigen getakeld.
Bergingsbedrijf Ista heeft de betrokken voertuigen getakeld.
© Foto: Handhaving Schouwen-Duiveland
Door: Roland de Jong

NIEUWERKERK - Op de Rijksweg (N59) is vanochtend ter hoogte van Nieuwerkerk iemand gewond geraakt bij een aanrijding tussen twee voertuigen.


Het ongeluk vond rond 11.20 uur plaats op de rijbaan richting Zierikzee. Ambulancemedewerkers hebben één van de betrokken automobilisten voor nader onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.

Handhavers van de gemeente Schouwen-Duiveland regelden het verkeer. Bergingsbedrijf Ista uit Oosterland nam de beide betrokken voertuigen mee.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
leida (16-8-2020 om 14:26)
Geef jaap helemaal gelijk, die enorme massa terrorisme wat zeeland en zeeuws=vlaanderen bedreigd raken we echt kots beu. Het verkeer wordt steeds zotter hier ,en het virus kan zich zo lekker verspreiden want hier kan alles nog, in eigen land mondkapjes etc.. De lockdown was een zegen, schone luchten en rust .. rust .. rust op de weg en rond je dorp. Het stinkt weer naar benzine en te veel strepen in de lucht. En die enorme blikschade weer op de weg. De burgers merken niks van de euro.s die er verdient worden, we betalen alleen steeds meer belastingen voor licht vervuilingen en aanpassingen voor vakantie oorden.
Jaap (16-8-2020 om 11:37)
Heerlijke zomer in Zeeland weer, naast de forse overlast veroorzaken die ellendige toeristen ook nog eens een flinke stijging aan verkeersongelukken, maar ja, we gaan vrolijk verder met het uit de grond stampen van allerlei toeristenhokken, ook het meermeermeereurovirus verspreid zich nog steeds razendsnel in Zeeland met steun van provincie en gemeenten, bijv. Middelburg en Schouwen.
Cookie-instellingen beheren