Weerbericht:
Perioden met zon, vooral in de noordelijke helft van het land wolkenvelden
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser zwaargewond na ongeluk Scharendijke

Toegevoegd: 25-08-2020, 18.33 uur
Door: Tim Koster

SCHARENDIJKE - Bij een botsing tussen twee fietsers in Scharendijke is dinsdag aan het einde van de middag één persoon ernstig gewond geraakt.


Het ongeluk gebeurde rond 17:05 uur bij de Baken ter hoogte van de Elkerzeeseweg. Door nog onbekende oorzaak kwamen hier twee fietsers met elkaar in botsing. Eén van de fietsers raakte dermate gewond dat om 17:35 uur ook bijstand van de traumahelikopter uit Rotterdam gevraagd werd. De traumahelikopter stond op dat moment nog bij een ander incident in Scharendijke en was snel ter plekke.

Het slachtoffer is met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. De arts van de traumahelikopter is ter ondersteuning van het ambulancepersoneel in de ambulance meegereden.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ja-Ja (26-8-2020 om 07:41)
Als fietser ben je altijd het slachtoffer. Voorrang of niet .Voorrang hebben is niet voorrang krijgen.Heb zelf auto/motor rijbewijs en vaarbewijzen. Ik ben 74 jaar en rijd altijd defensief.Maar ik doe duidelijk mee in het verkeer en hou me aan regels. Stoppen als je twijfelt,eerst achterom kijken evt spiegel, of er verkeer aan komt en dan pas van richting veranderen door hand uit te steken bij fietsen. Grote rechtse bocht nemen en niet afsnijden.Altijd duidelijk laten zien wat je gaat doen en kijk naar de andere weggebruiker. Maar Lopen,fietsen.motorrijden,autorijden,varen gaat niet vanzelf.Het gevaar is overal.Maar wees niet té bang.
Cookie-instellingen beheren