Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
61 files van totaal 210 km

Diverse vernielingen tijdens jaarwisseling

Toegevoegd: 01-01-2007, 21.21 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In de provincie werden tijdens de jaarwisseling diverse vernielingen gepleegd.

In Vlissingen werden diverse vernielingen gepleegd in de Wijenburg. Van een woning werd een raam vernield door vuurwerk. De bewoners waren op dat moment niet thuis. Bij een andere woning in de straat werd vuurwerk door de brievenbus gegooid.

In de Kerk;aan werden beide glazen voordeuren van een kerk vernield en op de Anjelierenlaan werd een stuk vuurwerk naar binnen gegooid in een woning. Daaar ontstond brandschade in de gang.

In Middelburg werden de ruiten van bushaltes vernield bij de Euromarkt en in Nieuw-Middelburg. Hetzelfde was het geval op de Stoofwef in Dreischor. In Vogelwaarde werden op de Rapenburgeveneens de ruiten van een bushokje vernield. Ook sneuvelde daar een autoruit.

Op diverse locaties werden verkeersborden vernield.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren