Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 26 km

Fietser ernstig gewond, auto rijdt door

Toegevoegd: 20-09-2020, 18.51 uur - Update: 20-09-2020, 19.57 uur
Door: Roland de Jong

YERSEKE - Een fietser is zondag aan het einde van de middag ernstig gewond geraakt bij een ongeval op een rotonde in Yerseke. De betrokken automobilist is doorgereden. De politie doet onderzoek.


Het ongeluk gebeurde rond 17.30 uur bij de oversteekplaats bij de rotonde op de kruising van de Molendijk en de Welleweg. Een ambulanceteam heeft de gewonde fietser, een 68-jarige man die reed op een elektrische fiets, met spoed naar het ziekenhuis in Goes gebracht.

Volgens de politie werd het slachtoffer aangereden door de bestuurder van een personenauto. De automobilist zou na de botsing even zijn gestopt maar vervolgens via de Welleweg zijn weggereden in de richting van de Langeville. De betrokken auto was een zilvergrijze (ouder model) Seat Ibiza met een Nederlands kenteken. In het voertuig zat een jongeman van ongeveer 20 jaar oud. Hij had blond tot licht bruin haar.

De politie doet onderzoek naar de identiteit van de doorgereden bestuurder toedracht van het ongeluk. De rotonde is om deze reden tot 18.40 uur deels afgesloten geweest. Tips over de automobilist zijn bij de politie welkom via 0900-884 of of via WhatsApp: 06-12207006. "Natuurlijk zou het het meest netjes zijn als de automobilist zijn verantwoording neemt in deze zaak en zich zélf meldt", zo zegt de politie.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (22-9-2020 om 04:45)
Kennelijk weet “men” hier al in de reacties wie de dader is... In dat geval snap ik niet waarom men dan geen melding maakt bij de politie en zijn deze mensen net zo schuldig aan poging toto doodslag als de dader! Rijbewijs inleveren graag!
jacob (21-9-2020 om 09:57)
Aller eerst sterkte voor de fietser. Alweer zo'n schoft die door rijdt na een aanrijding en een so achterlaat. Als men hem kan opsporen zijn rijbewijs vernietigen een torenhoge boete en alle kosten op hem verhalen en een jaartje of twee de bajes in. Dit is geen mens die men in een voertuig moet laten rijden.
Ano (20-9-2020 om 21:50)
Als dit dezelfde flapdrol is die in Kruiningen/Schore rondrijdt mogen ze zijn rijbewijs wel eens afnemen. Langs iemand die met zijn hond(en) loopt heen rijden en dan een dot gas geven.. Omschrijving klopt aardig, zal het kenteken eens in de gaten houden.
Grote Smurf (20-9-2020 om 21:42)
Als mensen met een dashcam uit die omgeving die rond die tijd op pad waren even nachecken of er een grijze Seat Ibiza opstaat dan wordt de pakkans vergroot. Dus dader, wees een echte volwassen vent en meld je!
fietser (20-9-2020 om 20:06)
Fietser aanrijden en dan vluchten, celstraf net als in België.
Nelie (20-9-2020 om 19:18)
Is het nu nodig om te vermelden dat het iemand op een e-bike is overkomen? Er is al zo'n hetse tegen ouderen met e-bikes. Ik schrik me af en toe wild van jongeren op e-bikes trouwenns.
Cookie-instellingen beheren