Weerbericht:
Van tijd tot tijd onweersbuien. Morgenmiddag veel regen
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Politie zet auto klem op A58 bij Heinkenszand

Toegevoegd: 04-10-2020, 19.23 uur
Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - Op de A58 heeft de politie aan het einde van de middag ter hoogte van knooppunt Stelleplas bij Heinkenszand een personenauto klemgezet.


De Land Rover Range Rover Sport werd rond 18.20 uur tot stoppen gedwongen op de rijbaan richting Vlissingen, ongeveer ter hoogte van de afslag naar de Sloeweg (N62) richting de Westerscheldetunnel. Bij de actie werden zeker vijf opvallende politiewagens ingezet. Drie voertuigen zetten de auto vast, vermoedelijk via een inbox-procedure.

Waarom de auto precies aan de kant werd gezet en of er iemand is aangehouden, is niet bekend. Het voertuig had een Nederlands kenteken. Vanwege het voorval was de afslag naar de N62 tot circa 18.40 uur afgesloten voor het verkeer.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren