Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files
-->

Politie bekeurt op fietspad racende scooterrijder

Toegevoegd: 21-04-2024, 02.08 uur
Politie bekeurt op fietspad racende scooterrijder
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft zaterdagmiddag op Walcheren een scooterrijder bekeurd omdat deze al racend over een fietspad reed.


Volgens de politie was de scooterrijder samen met een bromfietser aan het racen: De brommer op de weg en de scooter op het fietspad. Dat laatste was uiteraard niet de bedoeling.

De scooterbestuurder was volgens de politie recentelijk al eens gewaarschuwd om niet op het fietspad te rijden. Dit keer resulteerde de situatie in een boete van 120 euro plus 9 euro administratiekosten.

-->

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
p (21-4-2024 om 14:51)
Willem, een snorfiets moet wel op het fietspad en een scooter(staat er toch) mag dat niet.
fietser (21-4-2024 om 11:39)
Er mag zoveel niet, maar schijnbaar willen sommigen het noodlot tarten. Ooit eens op een fietspad met gezin (niet in Zeeland) toen mijn man riep dat ik naar rechts moest en tegen de kinderen ook goed rechts te blijven. Toen haalde een brommer ons in met een snelheid die ze met de auto aan het controleren waren. Dus zal ruim 70 km/u zijn geweest. Was nog maar net voor de zoon kunnen invoegen. Soms zie je dat men achter gaat invoegen, maar dan rem je net af. Dat doe je alleen bij tegenliggers. Iets wat velen ook verkeerd doen.
Ad Jonkers (21-4-2024 om 11:12)
@Willem En wat te denken van die levensgevaarlijke "fatbikes"? Snelheden van 40 tot 50 kilometer zijn schering en inslag. Direct verbieden die a-sociale voertuigen. Vaak bestuurd door 14 of 15-jarige snotapen met absoluut geen greintje fatsoen voor de overige weggebruikers.
Willem (21-4-2024 om 09:17)
Racen met een snorfiets neem ik aan, die mag toch maar 25/30 km/h? Ik word regelmatig met de brommer ingehaald door snorfietsen, waarom laten ze die dingen niet omkeuren? Over WOK-status lees ik hier niets.....rollenbank vergeten?
Cookie-instellingen beheren