Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 30 km

15 Personen bekeurd voor negeren voetgangersgebied Goes

Toegevoegd: 08-04-2024, 16.46 uur
15 Personen bekeurd voor negeren voetgangersgebied Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

GOES – De handhavers van Goes hebben maandag samen met de politie een controle uitgevoerd in het centrum van Goes op het overtreden van de verkeersregels. Er werden 13 fietsers bekeurd.


De handhavers hielden samen met de wijkagenten van Goes een controle in het winkelcentrum. Deze controle was gericht op het controleren of alle verkeersdeelnemers zich wel hielden aan de regelgeving. Zo werd er onder andere gecontroleerd op het rijden of fietsen door het centrum.

De handhavers hebben in totaal 13 fietsers bekeurd voor het negeren van het aangegeven voetgangersgebied. Ook twee bestuurders van voertuigen werden op de bon geslingerd.

Het voetgangersgebied geldt in de binnenstad van 11.00-1800 uur en op donderdag van 11.00-21.00 uur. Tussen deze tijdstippen mag er dus niet met een voertuig of een fiets worden gereden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
OverGJ (9-4-2024 om 20:02)
@ reaguurder; jezelf gewoon aan de regels houden. Dan wordt er helemaal niets bijgevuld en is iedereen blij.
Reaguurder (9-4-2024 om 17:02)
Moest de staatskas weer bijgevuld worden?
Wim (8-4-2024 om 22:04)
Inderdaad Sjaak, winkelcentrum is zeer onveilig gasten op scooters die op hun achterwiel erdoor racen groepsvorming met intimidatie, er moer wat aan gebeuren voordat er klappen vallen,
Sjaak (8-4-2024 om 18:39)
Super actie weer !!! Mochten jullie eens tijd hebben, kom dan ook eens naar Terneuzen, hier kan men het werk niet meer aan. Winkelcentrum Zuidpolder heb je binnen 10 minuten net zoveel bekeuringen als in Goes. Op Zeebrapad aldaar geen voorrang krijgen, fatbikes door wandelde mensen enz enz.
Cookie-instellingen beheren