Weerbericht:
Wolkenvelden. In het noordwesten, later ook elders, (winterse) buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Man opgepakt na ingooien ruit van woning Oostburg

Toegevoegd: 31-10-2020, 11.07 uur
Man opgepakt na ingooien ruit van woning Oostburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

OOSTBURG - Een dronken man is vrijdagavond in Oostburg aangehouden nadat hij werd aangemerkt als verdachte van het met een steen ingooien van een ruit van een woning.


Een bewoner van de Pallas meldde rond 22.45 uur dat één van de ruiten van zijn huis was ingegooid. Agenten gingen vervolgens poolshoogte nemen en zagen dat er een stoeptegel uit het trottoir was gehaald en dat deze nu in de woonkamer van de melder lag. De melder wist een signalement door te geven van de persoon die hier volgens hem verantwoordelijk voor was. Agenten hoorden vervolgens ook het verhaal aan van een omwonende die het een en ander gezien had.

De vermoedelijke dader kwam even later uit een woning even verderop in de straat. Hij werd hierop aangehouden en ingesloten in een politiecellencomplex. Het gaat om een 27-jarige man uit Oostburg. Van de man is een blaastest afgenomen. Hieruit bleek dat hij teveel had gedronken. De verdachte zit nog vast en zal vandaag gehoord worden over de vernieling.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren