Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongeren gepakt met zes kilo illegaal vuurwerk

Toegevoegd: 16-11-2020, 10.37 uur
Bij de jongeren werd zes kilo illegaal vuurwerk aangetroffen.
Bij de jongeren werd zes kilo illegaal vuurwerk aangetroffen.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie heeft zondagavond in Terneuzen in totaal zes kilo illegaal vuurwerk in beslag genomen nadat drie jongeren waren betrapt op het afsteken van vuurwerk.

Agenten betrapten de drie toen ze vuurwerk aan het afsteken waren aan de Basaltpromenade. De jongeren bleken bij controle alledrie illegaal vuurwerk bij zich te hebben. Hierna werd bij de drie thuis een onderzoek ingesteld. Hierbij werd nog meer illegaal vuurwerk gevonden en in beslag genomen. Het ging volgens de politie om in totaal zes kilo.

De laatste weken wordt er in Terneuzen volgens de politie veel zwaar en illegaal vuurwerk afgestoken. Het gaat onder meer om cobra’s en shells. "Wij surveilleren zowel opvallend als onopvallend door de wijken om de daders op heterdaad te betrappen. Naar aanleiding van klachten van vuurwerkoverlast hebben wij de afgelopen weken meerdere huisbezoeken (+/- 10) afgelegd. Hierbij werd door ons geen illegaal vuurwerk aangetroffen."

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (16-11-2020 om 11:37)
Goeie zaak, alleen is het alleen al voor de huisdieren, die moeten dit geknal nu bijna 2 maanden voor nieuwjaar aanhoren. Jeugd verveelt zich verschrikkelijk tegenwoordig.
Bram (16-11-2020 om 11:31)
Zes hele kilo's? Ik mag hopen dat de EOD is opgetrommeld. Dit is vuurwerk dat misschien wel instabiel is! Of wacht nee het is helemaal geen TNT...
Onderkant maatschappij (16-11-2020 om 11:20)
Goed werk, al die tokkies lopen te huilen, en willen dolgraag knallen, maar ook eens bedacht aan al die schades aan anders mans eigendommen, we wonen te dicht op een kluitje op elkaar.
Cookie-instellingen beheren