Weerbericht:
Zonnige perioden en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrachtwagen naast de N62 bij 's-Heerenhoek

Toegevoegd: 08-12-2020, 15.43 uur
Door: Roland de Jong

’S-HEERENHOEK - Een Poolse vrachtwagen is vanmiddag vast komen te zitten in de berm naast de Sloeweg (N62) tussen Nieuwdorp en ’s-Heerenhoek.


De vrachtwagen belandde rond 14.40 uur in de berm op de rijbaan richting de A58, tussen het knooppunt Drie Klauwen en de afslag bij 's-Heerenhoek. Mogelijk gebeurde het ongeval na een botsing maar precieze informatie hierover is nog niet beschikbaar.

Bergingsbedrijf Kuzee werd ingeschakeld om de vrachtwagencombinatie weer op de weg te trekken. Rond 15.20 uur stond de truck weer op de N62. Vanwege het ongeluk waren de twee rijstroken tijdelijk dicht en moest het verkeer over de in-/uitvoegstrook rijden.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
optimist (8-12-2020 om 17:41)
Hoe kun je op een rechte weg aan de linkse kant in de berm komen? Appen wellicht? of papieren bestuderen of een hazenslaapje doen?
JFK (8-12-2020 om 17:25)
Hoe krijg je het voor elkaar? Rijbewijs innemen en met de trein naar huis sturen!
Cookie-instellingen beheren