Weerbericht:
Zonnige perioden, vanavond in het noorden regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Bestelauto in de sloot Veerseweg Middelburg

Toegevoegd: 06-01-2021, 19.01 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Bij een ongeluk in Middelburg is woensdag aan het einde van de middag een bestelauto van de weg geraakt en in de sloot tot stilstand gekomen.


Het eenzijdige ongeval vond rond 17.15 uur plaats op de Veerseweg, net buiten Middelburg, in de richting van Veere. De bestuurder kon zelfstandig uit het voertuig komen en is opgevangen in een ambulance. Na controle bleek dat de man niet gewond was geraakt, hij is door de politie meegenomen naar het bureau.

Bergingsbedrijf Kuzee uit Vlissingen is ter plekke gekomen om de auto uit de sloot te takelen en af te voeren. Tijdens de afhandeling van de aanrijding was één rijstrook afgesloten voor het verkeer. De politie heeft het verkeer over de andere rijbaan laten passeren.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren