Weerbericht:
Vandaag bewolkt en regen, morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Diverse aanhoudingen na inval politie

Toegevoegd: 19-01-2007, 01.36 uur
Door: Politie Zeeland

TERNEUZEN - De politie heeft afgelopen maandag een inval gedaan in een drugspand aan de Grenulaan in Terneuzen. Dit naar aanleiding van diverse overlastmeldingen van buurtbewoners.

De hoofdbewoner werd ter plaatse aangehouden op verdenking van handel in harddrugs. Eerder werd een medebewoner van het pand al aangehouden in België voor hetzelfde delict.

Uit verder onderzoek volgden nog een zestal aanhoudingen in Terneuzen. Naar aanleiding hiervan werden nog vijf drugsdealers, afkomstig uit ’s Gravenhage, Terneuzen en Vlissingen, aangehouden.

Zij zijn inmiddels voorgeleid. Na de inval is het drugspand dichtgetimmerd. Het onderzoek, dat plaats vond in het kader van het project Houdgreep, wordt nog voortgezet.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750