Weerbericht:
Vandaag flink wat zon en droog. Zondag meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Auto in de sloot Lokkershofweg Noordwelle

Toegevoegd: 25-01-2021, 09.12 uur
Auto in de sloot Lokkershofweg Noordwelle
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

NOORDWELLE - De brandweer is vanmorgen opgeroepen voor een melding van een ongeluk met mogelijke beknelling in Noordwelle. Ter plaatse bleek er een auto in de sloot te liggen.


Het eenzijdige ongeluk werd rond 07.45 uur gemeld op de Lokkershofweg ter hoogte van de Koetenisseweg. Een voorbijganger zag daar een auto in de sloot liggen. Vanwege de sneeuw en gladheid kon deze niet zien of er nog iemand in de auto zat en belde de hulpdiensten.

Toen de brandweer ter plekke kwam bleek dat de bestuurster al uit het voertuig was. Het is niet bekend of er iemand gewond is geraakt. Een bergingsbedrijf heeft de auto weggesleept.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren