Weerbericht:
Perioden met zon en tot vanavond meest droog. Zaterdag enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Groepje jongeren pleegt vernielingen in Middelburg

Toegevoegd: 06-03-2021, 13.27 uur
Groepje jongeren pleegt vernielingen in Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Vanochtend vroeg heeft de politie in Middelburg drie verdachten aangehouden nadat was gemeld dat in de omgeving van de Spinhuisweg een lawaaiig groepje jongens vernielingen aanrichtte.


Volgens de getuigen zou er rond half zes met kliko’s gegooid zijn en zou het groepje tegen auto’s hebben geschopt. Door de getuigen werden signalementen van de jongens in het groepje doorgegeven. Op basis van die signalementen werden op de Statenlaan en op het Groene Woud drie verdachten aangehouden. Het gaat om een Middelburgers van 18, 21 en 22 jaar oud.

De drie zijn overgebracht naar een politiecellencomplex en worden daar vandaag gehoord. In hun verklaringen spraken de getuigen over meer dan drie jongens, dus meer aanhoudingen worden niet uitgesloten. Het is nog niet bekend of er ook schade is ontstaan, de politie stelt daar nog een onderzoek naar in. Eventuele gedupeerden kunnen aangifte doen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
denknamensen (7-3-2021 om 17:18)
@AntiGSM Het gebruik van wapens betuigt van zwakte en onzekerheid, echte mannen lossen het anders op. Veel succes met je honkbalknuppel!
AntiGSM (6-3-2021 om 18:42)
Mag hopen dat ze alles maar dan ook alles mogen terugbetalen. Dan hoop ik van harte als ze zelf ooit een gespaard hebben voor een mooie auto dat deze dan ook eens wordt gesloopt, eens kijken hoe leuk ze dat dan vinden! Als ik zo iemand betrap ook al is het niet mijn eigen auto dan komt de honkbalknuppel tevoorschijn!
Michel (6-3-2021 om 16:46)
Opsluiten dat tuig, tot dat eventuele schade helemaal is vergoed. En een hoge boete geven.
Cookie-instellingen beheren