Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 13 km

Brandweer haalt loshangende tak weg in Middelburg

Toegevoegd: 11-03-2021, 09.07 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De Middelburgse brandweer is vanochtend uitgerukt voor een eerste melding van stormschade. Langs één van de singels hing een grote tak vrijwel los aan een boom.


De loshangende tak bij de Seissingel werd rond 08.20 uur gemeld. Hierop werd de ladderwagen van de Middelburgse brandweerpost Stromenweg ter plaatse gestuurd. Eén van de twee uitgerukte brandweermannen heeft de tak vervolgens vanuit het bakje van de ladderwagen naar beneden gehaald en zo de onveilige situatie opgelost.

Voor Zeeland geldt momenteel code geel. De waarschuwing voor zware windstoten van 80 tot 100 kilometer per uur loopt nog tot 18.00 uur. Tijdens de windpiek in de tweede helft van de ochtend en aan het begin van de middag kunnen plaatselijk zeer zware windstoten van 100 tot 110 kilometer per uur voorkomen, zo waarschuwt het KNMI.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ja-Ja (11-3-2021 om 10:34)
Ga eens kijken in de Piet Heinstraat.Middelburg Dat ligt daar vol met takken. En vallen op auto's.
anoniem (11-3-2021 om 09:20)
Tja... als gemeente Middelburg eens normaal onderhoud zou plegen aan de bomen zou dit gemakkelijk voorkomen kunnen worden.... er zijn meerdere singels waar eerder al takken van de bomen op auto's vielen en hierdoor schade aan de auto's ontstond.
Cookie-instellingen beheren