Weerbericht:
Perioden met zon en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Botsing op Industriestraat in Goes

Toegevoegd: 27-03-2021, 14.24 uur
Bij het ongeluk raakte niemand gewond.
Bij het ongeluk raakte niemand gewond.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Bij een botsing in Goes zijn vanmiddag twee voertuigen beschadigd geraakt. Er raakte niemand gewond.


Rond 11.55 uur kwamen de personenauto’s met elkaar in botsing op de Industriestraat. Voor de zekerheid werd er een ambulance opgeroepen. Deze heeft de betrokkenen onderzocht, maar er raakte niemand gewond.

Bergingsbedrijf De Moor heeft de beschadigde auto’s weggesleept.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pascalle (10-9-2021 om 10:58)
Ik ben het wel eens met de reactie van "fietser" Ik ben de vriendin van de eigenaar van de blauwe auto De Peugeot is niet geraakt Ze pleitten ons schuldig omdat er volgens de verzekering nog genoeg ruimte tussen zat Dat zat er helaas niet Hadden wij er omheen gegaan was of de boom in het plantsoen geraakt, of alsnog de spiegel van de Opel Helaas hebben we het maar voor lief moeten nemen Onze auto is inmiddels weer in elkaar gezet en rijd weer rond Wij zijn gelukkig met de schrik vrijgekomen
fietser (28-3-2021 om 11:58)
Ook beter éénrichtingsverkeer instellen of parkeren verbieden, men staat daar tegen de rijrichting in. Wat ik zo ie zo al een negatief iets vind en massaal wordt gedaan. Flinke schade na voorrangsfout. De geparkeerde auto niet geraakt.
Cookie-instellingen beheren