Weerbericht:
Brede opklaringen en droog. Morgen van het westen uit bewolking en een bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Bestelbus botst achterop vrachtwagen Zierikzee

Toegevoegd: 30-03-2021, 09.27 uur
De bestelbus moest door een berger getakeld worden
De bestelbus moest door een berger getakeld worden
© Foto: Roland de Jong
Door: Remi Mesu

ZIERIKZEE - Een bestelbus is dinsdagochtend achterop een vrachtwagen gebotst in Zierikzee. Het busje is met schade weggetakeld door een bergingsbedrijf.


De botsing gebeurde rond 7.50 op de Grachtweg tussen de Nobelpoort en de rotonde naar de N59. Het bestelbusje kwam uit de richting van de bouwplaats die aan de weg ligt en botste daarbij achterop de vrachtwagen. De ambulancedienst kwam ter plekke om de bestuurder van het busje te onderzoeken maar vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig.

Het bestelbusje liep schade op aan de voorkant van de wagen, de vrachtwagen had lichte schade aan de achterkant. Een berger moest ter plaatse komen om het busje weg te takelen. 


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren