Weerbericht:
Enkele stevige regen- en onweersbuien
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Gaslekkages Hoek en Kapelle snel onder controle

Toegevoegd: 02-04-2021, 15.24 uur
Gaslekkages Hoek en Kapelle snel onder controle
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De vrijwilligers van de brandweerposten in Hoek en Kapelle zijn vanochtend uitgerukt na meldingen van gaslekkages.


In Kapelle werd rond 08.15 uur een gaslek gemeld bij de aansluiting van een woning aan de Kasteelstraat. Volgens de brandweer was er bij aankomst al zand op de plek van het lek gegooid en werd er ook geen gas meer gemeten. Het nutsbedrijf heeft de reparatie verder op zich genomen.

De melding in Hoek kwam vanochtend omstreeks 11.00 uur binnen vanaf de Lovenweg. Volgens de brandweer was hier bij graafwerkzaamheden een leiding geraakt. Ook op deze locatie was het vrijkomen van gas al gestopt voor aankomst van de brandweer en is het incident verder opgepakt door het nutsbedrijf.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren