Weerbericht:
Vannacht lokaal mist. Overdag (onweers)buien, later in het westen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Afslag N57 Middelburg afgesloten na ongeluk

Toegevoegd: 14-04-2021, 13.57 uur
Afslag N57 Middelburg afgesloten na ongeluk
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - De afslag van de N57 richting de A58 naar Vlissingen is woensdagmiddag enige tijd afgesloten geweest nadat een bestelbus in de bocht van de weg raakte.


Het ongeluk gebeurde rond 12.45 uur op de verbindingsweg tussen de N57 en de A58 richting Vlissingen. Het busje was in de bocht van de weg geraakt. Om de bergingswerkzaamheden plaats te laten vinden, sloot Rijkswaterstaat de oprit naar de N57 bij de rotonde bij de Schietbaan tijdelijk af. 
 

Ook kan verkeer dat op de N57 vanuit de richting van Veere komt tijdelijk de A58 richting Vlissingen niet op. Het is nog onduidelijk hoelang de afsluiting gaat duren. Bij het ongeluk is voor zover bekend niemand gewond geraakt. Bergingsbedrijf Kuzee is opgeroepen om de bestelbus te takelen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marcel de Bruijn (14-4-2021 om 17:59)
Weer veel te hard gereden.
anoniem (14-4-2021 om 17:30)
Waarom rijkswaterstaat met blauwlicht en een hoop getoeter hier zo dringend naar toe moesten!!! Echt belachelijk hoe deze twee voertuigen de overige weggebruikers vanaf Goes tot aan de afslag westerscheldetunnel (welke ik moest nemen) nog net niet van de wegdrukte. Het zijn in mijn ogen "maar" personeel van rijkswaterstaat en geen hulpverleners, sluiten alleen de weg af. Mijn vraag aan de politie is dan ook aan welke regels moeten zij zich houden. Deze 2 bestuurders dachten echt dat heel de weg van hen was omdat ze blauw licht mogen voeren. Graag een reactie van de politie in deze.
Koolwijk Shipstores (14-4-2021 om 14:50)
Beste, Mochten er getuige zijn van dit voorval, graag contact op nemen met Koolwijk Shipstores 0118-465954 - [email protected]
Cookie-instellingen beheren