Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, toenemende kans op onweer
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 47 km

Brandweer rukt uit voor woningbrand Oost-Souburg

Toegevoegd: 20-04-2021, 09.14 uur
Brandweer rukt uit voor woningbrand Oost-Souburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

OOST-SOUBURG - De brandweer is maandagavond uitgerukt voor een brand in een woning in Oost-Souburg. Ter plaatse bleek de brand mee te vallen waardoor deze snel geblust kon worden.


De brandweer kreeg rond 22.00 uur een melding binnen van een brand in een woning aan de Poortugaalstraat in Oost-Souburg. Naast de brandweer kwam ook de politie ter plaatse om ondersteuning te bieden.

Eenmaal bij de woning aangekomen, constateerden de brandweermannen dat het brandje in de woning meeviel. Het personeel van de ambulance heeft ter plaatse twee personen in de ambulance gecontroleerd. Zij hoefden echter niet mee naar het ziekenhuis.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren