Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, toenemende kans op onweer
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 20 km

Twee gewonden bij aanrijding Middelburg

Toegevoegd: 09-06-2003, 22.05 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

MIDDELBURG - Vanochtend gebeurde in Middelburg een ongeval tussen twee toeristen.

 

De 31-jarige bestuurder van de personenauto uit Virneburg (Duitsland) reed over de Laan der Verenigde Naties komende uit de richting van de Sandberghlaan.

 

De man sorteerde voor en ging linksaf om het terrein van benzinestation Esso op te rijden. Hierbij liet hij de hem op dezelfde weg tegemoet komende 39-jarige bestuurder van de motorfiets uit Anderlecht (België) niet voorgaan.

 

De motorrijder en zijn passagiere, een 41-jarige vrouw uit Anderlecht werden met been –en rugletsel overgebracht per ambulance naar het ziekenhuis in Vlissingen.

 

De weg is gedeeltelijk afgesloten geweest door het ongeval. Bij het ongeval zijn twee ambulances, een berger en drie politiewagens ter plaatse geweest. De FTO heeft foto's gemaakt voor onderzoek.

 

Begin vorig jaar gebeurde op hetzelfde punt een soortgelijk ongeval, toen raakten twee personenwagen beschadigd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren