Weerbericht:
Bewolkt, vanavond kans op mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Persoon met scootmobiel in sloot Breskens

Toegevoegd: 01-05-2021, 16.58 uur - Update: 01-05-2021, 18.15 uur
Een omstander hield de persoon boven water.
Een omstander hield de persoon boven water.
© Foto: Brandweer Breskens
Door: Roland de Jong

BRESKENS - Tussen Breskens en Hoofdplaat is zaterdagmiddag iemand met een scootmobiel te water geraakt. De hulpdiensten werd hierop massaal ter plekke gestuurd.


Nadat rond 14.50 uur melding was gemaakt van het ongeluk bij het Magereind werden niet alleen de politie en de ambulancedienst opgeroepen. Direct werden ook onder meer twee duikteams en een hoogwerker van de brandweer gealarmeerd. Al snel volgde ook een oproep voor het team van de traumahelikopter uit Nijmegen.

Rond 15.00 uur meldde de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) dat de persoon uit het water was gehaald. De komst van de traumahelikopter werd toen ook geannuleerd. Waardoor de persoon precies in het water belandde, is niet bekend. De persoon is na onderzoek door de ambulancedienst naar huis gebracht. De brandweer heeft de scootmobiel uit de sloot getakeld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ger (2-5-2021 om 08:41)
zouden de scootmobiel bestuurders ook een blaastest moeten doen ??
Cookie-instellingen beheren