Weerbericht:
Af en toe regen, in de avond meest droog. Woensdag buien en veel wind
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 6 km

Auto brandt uit in 's-Heer Arendskerke

Toegevoegd: 03-05-2021, 19.10 uur
De politie vermoedt dat de brand is aangestoken.
De politie vermoedt dat de brand is aangestoken.
© Foto: Politie Zeeland-West Brabant
Door: Remi Mesu

's HEER-ARENDSKERKE - Een auto is in de nacht van zondag op maandag volledig uitgebrand in 's-Heer Arendskerke. De politie vermoedt dat de brand is aangestoken.


De autobrand vond rond 04.30 plaats in de Walstraat in 's-Heer Arendskerke. In de straat stond een auto in de brand. De brandweer van Heinkenszand probeerde de brand nog te blussen maar kon niet voorkomen dat de auto volledig uitbrandde.

De politie heeft een sterk vermoeden dat de brand hoogstwaarschijnlijk is aangestoken. De agenten roepen mensen op die in of rond de Walstraat iets opvallends hebben gezien om contact op te nemen met de politie. Dat kan via het telefoonnummer 0900-8844, anoniem melden kan ook via 0800-7000.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Linda (3-5-2021 om 20:50)
De dader opsporen en op de brandstapel gooien
Cookie-instellingen beheren