Weerbericht:
Overwegend bewolkt, meest droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
Geen files

Flinke alarmering voor achtergelaten auto

Toegevoegd: 10-05-2021, 09.46 uur
Door: Roland de Jong

RILLAND - Een Belgische personenauto die was achtergelaten na een ongeval bij Rilland heeft vanochtend voor de alarmering van een flink aantal hulpverleners gezorgd.


Het voertuig werd rond 08.20 uur aangetroffen in een sloot bij de overgang van de Bathseweg naar de Anna Mariaweg. De auto lag op zijn zijkant en omdat niet meteen duidelijk was of er nog personen inzaten, werden flink wat hulpverleners opgeroepen. Onder meer een ambulanceteam en een traumahelikopter werden opgeroepen. Ook werden twee tankautospuiten, twee waterongevallenwagens en een hoogwerker van de brandweer opgeroepen.

Even na half negen meldde de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) dat toen was vastgesteld dat er geen slachtoffer(s) meer in de auto zat(en) en dat de inzet van de hulpdiensten dus kon worden afgeblazen. Bergingsbedrijf Van Egeraat heeft de auto uit de sloot getrokken. Rond 09.40 uur was de weg weer helemaal vrij.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rinus (10-5-2021 om 17:59)
Ze moeten nog overdrevener doen Een lege auto en hop alles en iedereen moet uitrukken kan dan niet ff een politie gaan kijken wat de situatie is, een hoogwerker heb je zeker wel nodig in de sloot??
bram goeree (10-5-2021 om 13:19)
plaats ongeval verlaten .zal wel met een reden geweest zijn
jan (10-5-2021 om 12:52)
wat een paniek. had er niet gewoon iemand even kunnen in kijken ?? ik heb al eens een dode man uit een auto getrokken. toen kwam er zeggen en schrijven wel 1 politie auto. en pas 45 minuten na mijn melding.
Bemoeial (10-5-2021 om 11:17)
Stuur ze de rekening maar, plus een boete.
Grote Smurf (10-5-2021 om 11:02)
Wat ik nou nooit begrijp is dat mensen zodra ze iets zien niet eerst even gaan kijken hoe het met de inzittende(n) gesteld is ipv meteen een melding te doen alsof heel medisch Nederland ter plekke moet komen. Tuurlijk is het zo dat bij sommige ongevallen (die je dan ook echt ziet gebeuren) haast geboden is maar hoe vaak zie je het niet voorbij komen in de media dat drankrijders hun verongelukte auto achterlaten? Landelijk gebeurt dat regelmatig. Dan zou ik toch eerst even snel een kijkje nemen. Ik bedoel, de belastingbetaler betaald wel voor al die hulpdiensten. Ze rukken zo vaak voor niks uit.
Cookie-instellingen beheren