Weerbericht:
Onstabiel zomerweer met geregeld (onweers)buien
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Gewonde bij aanrijding Postweg Poortvliet

Toegevoegd: 11-05-2021, 16.55 uur
De gewonde automobilist is naar het ziekenhuis gebracht.
De gewonde automobilist is naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

POORTVLIET - Bij het verkeersongeval vanochtend op de Postweg (N286) bij Poortvliet is een 61-jarige man uit die plaats gewond geraakt.


De man kwam rond 06.50 uur met zijn personenauto in botsing met een 47-jarige automobilist uit Oud-Vossemeer die ook in een personenauto reed. Het ongeluk vond plaats bij de kruising met de Kadijk, volgens de politie vermoedelijk na een voorrangsfout. Na de melding werd ook een ambulanceteam opgeroepen. Dit constateerde dat de 61-jarige man dusdanig gewond was geraakt dat hij naar het ziekenhuis moest worden gebracht. Over de exacte aard en ernst van zijn letsel is niets bekend.

Bergingsbedrijf Van Eijck kwam ter plaatse om de auto's te takelen. Vanwege het ongeval was één van de rijbanen enige tijd niet bruikbaar. Tot 08.50 uur moest het verkeer daarom door de politie over één rijbaan worden geleid. Dit zorgde voor enige verkeershinder en filevorming.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren