Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

MUG opgeroepen voor aanrijding kindje in Kloosterzande

Toegevoegd: 22-05-2021, 20.10 uur
MUG opgeroepen voor aanrijding kindje in Kloosterzande
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

KLOOSTERZANDE -  Een kindje is zaterdagmiddag bij Kloosterzande aangereden door een auto. De Mobiele Urgentie Groep (MUG) van België kwam assisteren bij het incident in Zeeuws-Vlaanderen.


Het ongeluk gebeurde rond 17.30 toen een auto door een onbekende reden een kindje raakte op de Tulpstraat in Kloosterzande. Bij het ongeluk raakte het kindje zwaargewond.

Voor het ongeluk kwam de Belgische traumahelikopter (de MUG) ter plaatse om te assisteren. Uiteindelijk is het slachtoffer meegenomen door de MUG. De politie gaf in een tweet aan een onderzoek naar het incident te zijn gestart. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wendy (23-5-2021 om 19:26)
Deze mevrouw kon er niets aan doen, zo'n klein meisje zie je niet tussen een busje en een auto die geparkeerd staan en als dat meisje de weg op schiet, dan kan je als bestuurder niets.. Er werd niet te hard gereden, niets..
Peter van Meelen (23-5-2021 om 16:47)
@jfk net zo dom als Rob. Was een oudere mevrouw achter het stuur, die dat meisje ondanks de lage snelheid niet meer kon ontwijken. Wil wel eens kijken hoe jij je zou voelen als dit jou overkomen zou zijn. Deze mevrouw was ontdaan. Jammer dat er altijd zulke reacties komen van mensen die niet weten wat er is gebeurd.
s (23-5-2021 om 16:36)
Over DOMME opmerkingen gesproken, JFK. Laten we eerst maar eens afwachten tot onderzocht is wat de oorzaak van dit verschrikkelijke ongeluk is. Als een kindje ineens de straat oprent, kun je als automobilist weinig meer doen. Heel veel sterkte gewenst voor het kindje, ouders/familieleden, hulpverleners, getuigen en natuurlijk ook de automobilist!
JFK (23-5-2021 om 16:13)
rob, nog meer DOMME opmerkingen? Als jij idd piloot bent van ZO helikopter dan is het toch eens tijd je geografische kennis wat bij te schaven. Hoop dat het kindje weer snel naar huis kan en geen blijvende schade er aan overhoud. Die chauffeur mogen ze van mij voor het leven zijn rijbewijs ontnemen nadat hij een jaartje ofzo in Torentijd heeft doorgebracht!
marius (23-5-2021 om 13:34)
Hé Rob er staat in het bericht dat er een kindje door onbekende reden geraakt is door een auto,hoe kxn jij dan schrijven dat de automobilisten uit moeten kijken als je de toedracht niet weet ,is wel erg voor de ouders/ verzorgers van het kindje hoop dat het goed komt
Peter van Meelen (23-5-2021 om 12:48)
@rob, jij was erbij? Het meisje kwam plotseling vantussen 2 auto's, bestuurster reed rustig, kon haar niet meer ontwijken.
Cookie-instellingen beheren