Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken bestuurder rijdt weg na botsing Axel

Toegevoegd: 26-05-2021, 22.13 uur
De dronken bestuurster botste in de Weststraat op een andere auto.
De dronken bestuurster botste in de Weststraat op een andere auto.
© Foto: Politie Zeeland-West Brabant
Door: Remi Mesu

AXEL - Een dronken bestuurster van een auto is woensdag weggereden nadat ze tegen een andere auto was gebotst. De agenten konden de vrouw later aanhouden dankzij camerabeelden.


De agenten kregen woensdagmiddag een melding binnen van een verkeersongeval op de Weststraat in Axel. De veroorzaker van het ongeval was na de botsing weggereden zonder haar gegevens achter te laten. Door getuigenverklaringen en camerabeelden van winkels in de omgeving kwamen de agenten snel achter het kenteken en signalement van de doorrijder.

Door de beelden en verklaringen konden de dienders niet lang na het incident een 49-jarige vrouw uit Axel aan te houden. De vrouw bleek onder invloed van alcohol te zijn. Bij een alcoholtest blies de vrouw  845 ugl. Dat is bijna vier keer zo veel als wat wettelijk is toegestaan om een voertuig te mogen besturen.

Tegen de vrouw is proces-verbaal opgemaakt voor het verlaten van de plaats van het ongeval en rijden onder invloed. Haar rijbewijs is ingevorderd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (27-5-2021 om 16:17)
Rijbewijs gelijk vernietigen,
Cookie-instellingen beheren