Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 6 km

Traumahelikopter ingezet voor incident Oost-Souburg

Toegevoegd: 27-05-2021, 21.13 uur
De traumahelikopter nam bij Heinkenszand de patiënt over van de ambulancedienst
De traumahelikopter nam bij Heinkenszand de patiënt over van de ambulancedienst
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

OOST-SOUBURG - De traumahelikopter is donderdagavond in Heinkenszand geland om een patient uit Oost-Souburg op te halen. Bij Heinkenszand landde de helikopter om de patiënt in te laden.


De helikopter werd opgeroepen nadat er incident in een woning aan de Ritthemsestraat in Oost-Souburg was. Twee ambulances en meerdere politie-eenheden kwamen voor de melding ter plaatse.

De traumahelikopter uit Noord-Brabant kwam voor het incident richting Zeeland. Bij Heinkenszand zette de helikopter de landing in om de ambulance op te wachten en de patiënt op te pikken. Het is onbekend wat de ernst van de verwondingen zijn.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ger (28-5-2021 om 08:27)
goede actie,maar wat me nog steeds onduidelijk is ,is waarom de heli moet landen in heinkenszand , is er in oost-souburg geen veldje (voetbal/handbalvelden of weiden) waar de heli kan landen ,nu is het onnodig omslachtig,tijdrovend en uiteindelijk duur. regering pas de regelgeving voor medische vliegbewegingen aan zodat de troumaheli op iedere geschikte directe omgeving van het ongeval kan landen ,desnoods op de snelweg.
Cookie-instellingen beheren