Weerbericht:
Onstabiel zomerweer met geregeld (onweers)buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Persoon gewond na val van paard op strand

Toegevoegd: 28-05-2021, 11.43 uur
Persoon gewond na val van paard op strand
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VROUWENPOLDER - Op het strand bij Vrouwenpolder is donderdagavond iemand gewond geraakt tijdens het paardrijden. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.


Het slachtoffer kwam rond 20.20 uur ten val nabij strandpaviljoen De Dam. De strandjeep van de brandweer Burgh-Haamstede werd met spoed ter plaatse gestuurd om de ambulancedienst te assisteren.

Toen de strandjeep arriveerde waren de ambulancemedewerkers al te voet naar het slachtoffer gegaan. Voor het vervoer van de gewonde naar de ambulance werd wel gebruik gemaakt van de jeep. Het slachtoffer kon vervolgens naar het ziekenhuis worden gebracht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter Quest (28-5-2021 om 12:09)
Jeeps genoeg op het strand, ieder strandpaviljoen heeft er wel eentje. Zelfs de SSV heeft er genoeg rondrijden. Maar nee, ze roepen die uit Burgh Haamstede op. Kan aan mij liggen maar Oostkapelle, Domburg, Vrouwenpolder ligt dichter bij. Meest positie, de gewonde is in ieder geval opgehaald en afgevoerd en ik hoop maar dat het goed gaat. En voor de ambulance, brandweer en politie, mocht er echt niemand anders een jeep hebben, in Bergen op Zoom staat er vast ook nog wel eentje.
Cookie-instellingen beheren