Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist doorgereden na ongeluk Middelburg

Toegevoegd: 06-06-2021, 11.54 uur
Automobilist doorgereden na ongeluk Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - Een bestuurder van een zwarte Volkswagen Golf is vrijdagavond 4 juni doorgereden nadat hij in Middelburg een fietser heeft aangereden. De fietser raakte gewond en is naar een ziekenhuis gebracht. De politie is op zoek naar de automobilist en zoekt getuigen.


Het ongeval vond plaats rond 20.00 uur op de Vlissingsestraat. De automobilist reed met zijn zwarte Volkswagen Golf kort op een drietal fietsers en raakte één van hen. Een 32-jarige man viel door de botsing en raakte gewond. De ambulance moest ter plaatse komen om de fietser naar het ziekenhuis te brengen.

De andere twee fietsers bleven ongedeerd. De bestuurder reed na het ongeluk door richting het Groene Woud en de Looijerssingel. De politie doet nu een oproep aan getuigen van het ongeluk om contact op te nemen via 0900-8844. Op die manier hopen agenten de doorgereden automobilist alsnog op te kunnen sporen. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (7-6-2021 om 18:08)
Fietsers kunnen er ook wat van in het verkeer hoor! Vlak ze niet uit! Maar doorrijden is altijd fout!
Ik (7-6-2021 om 08:54)
Gewoon rijbewijs afpakken en nooit meer terug geven.
Pietje GTI'tje (6-6-2021 om 19:10)
Ik pas altijd extra op als ik voel dat een Golf in de buurt is. Niet dat het een slechte auto is, de bestuurders daarentegen...
Loes (6-6-2021 om 18:25)
Hoef je niet onder invloed van te zijn...kort op iemand rijden zie ik veel gebeuren...geduld hebben ze niet en vinden dat ze recht hebben op nu nu nu en geen sec geduld een ander ruimte te laten maken....vele vinden het normaal kort op en langs fietsers te rijden en geen besef hoe gevaarlijk het is. Het zou jij maar zijn..die in de kreukels ligt en allemaal denken ze als God te kunnen rijden.
Joris (6-6-2021 om 12:37)
Even thuis nuchter worden van de drank en drugs en dan bij de politie melden dat jij het waarschijnlijk was maar niks gemerkt hebt totdat je vandaag een paar krassen op je bumper vond. Hou je lekker je rijbewijs en als een rechter over een paar maanden oordeelt dat je wel iets had moeten merken betaal je gewoon de kleine boete. Probleem opgelost, geen centje pijn, behalve voor het slachtoffer.
Grote Smurf (6-6-2021 om 12:22)
Iedereen die daar toevallig rond dat tijdstip reed en in bezit is van een dashcam, check deze even en met geluk kun je dan (anoniem) aan de politie het nummerbord doorgeven van deze leeghoofd. Doorrijders kunnen niet hard genoeg gestraft worden.
Cookie-instellingen beheren