Weerbericht:
Buien, in het noordelijk kustgebied zware windstoten
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto en fietser botsen tegen elkaar in Vlissingen

Toegevoegd: 20-06-2021, 13.14 uur
Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.
Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - Een auto en fietser zijn zondag tegen elkaar gebotst in Vlissingen. Na het ongeluk hoefde niemand mee naar het ziekenhuis.


Het ongeluk gebeurde rond 12.00 uur op de Gildeweg bij het kruising met de President Rooseveltlaan. Een fietser botste daar met een auto.

De ambulancedienst verzorgde de fietser ter plaatse. Na het invullen van de formulieren konden de beide bestuurders hun weg weer vervolgen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (21-6-2021 om 06:52)
Zoveelste ongeluk hier, de huidige situatie is compleet ongeschikt. Zoals Grote Smurf ook al aangeeft. Moeten er eerst doden vallen voor dit eens goed aangepakt word?
Zeeuwse Showride (20-6-2021 om 23:43)
@Grote smurf.... rot toch op joh met je veel te hoge heg..... fietsers die in het midden oversteken moeten auto's voor laten gaan, enkel bij de rotondes aan het begin hebben fietsers voorrrang. Hooguit een kind op de fiets of een ligfiets valt weg achter de heg... en als automobilist moet je gewoon opletten
kl (20-6-2021 om 16:20)
ik neem aan, dat de gem. Vlissingen, wel een speciale ambtenaar, heeft, belast met de verkeers technische zaken......zodat er aktie genomen wordt. @grotesmurf, je hebt helemaal gelijk
Grote Smurf (20-6-2021 om 14:07)
Er gebeuren zoveel ongelukken daar met fietsers/scooters en alleen soms komt het hier op HVZeeland voorbij. Je hebt op die lange rotonde wel 5 keer de kans om als automobilist een fietser aan te rijden als je even niet oplet. Die veels te hoge heg in het midden neemt het zicht weg waardoor er ineens fietsers uit het niets verschijnen. Je schrikt je soms rot terwijl verkeersveiligheid juist valt of staat met de overzichtelijkheid van een verkeerspunt. Dit is bij deze rotonde verre van hoe het hoort. Snelle e-bikes maakt dit alles nog gevaarlijker. Je moet bij de afslag Gildeweg (zie foto) ook zowat je nek uit de kom draaien om te zien of er een fietser aankomt waardoor als het druk is velen daar stil gaan staan wat de doorstroom verhinderd.
Cookie-instellingen beheren